Prenumerera

© 2023 by The Book Lover. Proudly created with Wix.com

Välkommen :)
Hej och välkommen till Bokmästare. Jag heter Irena och är bibliotekarie på Norrbyhuset i Borås. Norrbyhuset är ett mötesplats för alla, där människor i alla åldrar träffas. Mötesplats består av café, bibliotek och Öppen ungdomsverksamhet. Vi är många som jobbar här och vårt mål är att se till att alla våra besökare får lika möjligheter till att utvecklas, lära sig och förverkliga sina drömmar.

Vi jobbar varje dag med olika frågor och det kan innebära allt möjligt, läxhjälp, hjälpa till med att fylla i olika blanketter, hänvisa till rätt myndighet och erbjuda olika aktiviteter för besökarnas fritid.

Ett av initiativet är att starta bokklubb för ungdomar, där vi kan läsa böcker, diskutera och på det sättet vidga deras värld.

Denna blogg är ett bra verktyg för att bjuda in deltagare till diskussioner, även dem som kommer inte till Norrbyhuset i vanligt fall, men vill vara en del av vår community.

Läskunnighet är otroligt viktigt och det är livsavgörande, språkkunskaper, ordförråd ... allt utvecklas genom läsning och jag tycker att våra ungdomar mer än någonsin behöver vår stöd och guidance i hur man lyckas i livet. Vi, vuxna, har ett ansvar att se till att vi delar med oss av vår kunskap. Och det är därför jag startar bokklubb Bokmästare på Norrbyhusets bibliotek och ser framemot att träffa och umgås med så många ungdomar som möjligt och förhoppningsvis blir de intresserade av att läsa :) Fingers crossed....

21 visningar